(Amaran: Video Panduan ini 99% praktikal dan padat. Tiada sembang meleret)

[PROVEN!] - FORMULA 'UNDERGROUND' HASILKAN IKLAN YANG SIMPLE DAN MUDAH TAPI MAMPU TARIK PROSPEK TANPA HENTI

KINI DIDEDAHKAN TANPA SEMBUNYI! ūü§Į

Tak Perlu Lagi Buang Duit & Tenaga Pergi Kelas Untuk Pandai Buat Digital Marketing!

Hanya perlu setting dengan cara yang BETUL dan tunggu prospek membeli

Adakah Anda Mempunyai Masalah Berikut?

Sales Sendu

Dah keluar bajet iklan ribu-ribu, tapi hasilnya tak macam yang diharapkan

Penat Layan Whatsapp

Reply prospek satu persatu, kemudian  asyik kena bluetick je 

Tak Tahu Cara Marketing

Confuse dengan teknik & strategi digital marketing 

Pening Kepala

Bagaimana nak cecah sales lebih dari RM10,000 sebulan secara KONSISTEN!

Hampir Give Up

Tak tahu nak buat macam mana lagi untuk tarik lebih ramai pelanggan membeli produk? 

Semput Tiap Hujung Bulan

Sebab tak capai target setiap bulan dengan jumlah sales yang ada

Tapi Sebelum Tu...

Izinkan Saya Perkenalkan Diri

Anda boleh panggil saya Faiz Mohamad. Jemput follow Facebook saya untuk kenal lebih dekat siapa saya.

Bukan seorang sifu tahap mahaguru, hanya seorang usahawan yang membantu usahawan lain untuk hasilkan kempen digital marketing.

Sehingga hari ini, saya dah bantu usahawan hasilkan jualan samaada dalam Malaysia mahupun di beberapa buat negara seperti US, Australia, Singapore, Indonesia dan beberapa negara lain lagi.

Ini adalah sebahagian kelas yang telah di jalankan selama ini.

Walaupun dah banyak kelas yang saya kongsikan pengalaman dan kepakaran, saya masih lagi rasa kegagalan dalam hidup ni.

Sebab saya tak dapat nak bantu lebih ramai usahawan yang berada di luar kawasan Lembah Klang untuk belajar bersama dengan saya teknik & strategi yang saya gunakan untuk capai jualan 6-7 angka untuk pelanggan-pelanggan saya.

Saya sangat terharu, setakat ni ada yang datang dari Johor, Pulau Pinang, Kedah dan ada juga peserta saya yang datang dari Indonesia masuk ke kelas untuk belajar.

Walaubagaimanapun, masih ada ramai lagi yang tak berkesempatan untuk hadir kerana kekangan masa dan jauh dari tempat tinggal. 

Bila fikirkan balik, saya perlu buat sesuatu untuk pastikan saya dapat bantu lebih ramai usahawan di luar sana untuk belajar teknik & strategi yang saya gunakan.

Sebab Itu Sekarang Anda Tidak Perlu Lagi Hadir Kelas dan Hanya Boleh Belajar Secara Online Dari Keselesaan Rumah Anda Sahaja!

Sebab tu saya wujudkan portal

Digital Marketing 10X (DM10X)

Supaya dengan video panduan yang intensif dan praktikal ni, akan lebih ramai dapat belajar sebagaimana peserta-peserta saya sebelum ini

LIHAT APA YANG MEREKA KATAKAN

5/5

Case Study #1

Ini adalah hasil dari website saya sendiri icasemate.com

Saya hanya fokus promote website ini di US sahaja secara dropshipping. Gambar di bahagian atas adalah kos dari supplier dan di bawah adalah harga yang saya jualkan

JOM KIRA UNTUNG!

Kos Produk = $ 1.79
Harga Jual = $ 9.90

Keuntungan : $ 8.11/unit

1390 JUALAN

1390 unit x $ 8.11 = $ 11,272.90

$ 11,272.90 dalam RM =

RM 46,444.35

 

 

 

Case Study #2

Gambar di bahagian atas adalah kos dari supplier dan di bawah adalah harga yang saya jualkan

 

JOM KIRA UNTUNG!

Kos Produk = $ 39.16
Harga Jual = $ 69.90

Keuntungan : $ 30.74/unit

3897 JUALAN

3897 unit x $ 30.74 = $ 119,793.78

$ 119,793.78 dalam RM =

RM 491,154.50

Case Study #3

Ini adalah hasil produk kosmetik yang hanya fokus jualan menggunakan website dalam tempoh setahun.

Mesti sebab dia ada banyak SKU dan produk kan?

Tak! Cuma 1 unit produk je boleh dapat hasil sebegini

Modul Apa Yang Bakal Anda Pelajari Dalam DM10X?

(Amaran: Video Panduan ini 99% praktikal dan padat. Tiada sembang meleret)

MODUL 1

Customer Avatar

Untuk lebih mengenali SIAPA pelanggan anda untuk memudahkan proses membuat copywriting dan marketing

  • SIAPA Pelanggan Anda?
  • Formula 5 Wife 1 Husband
  • Lubuk Pelanggan
  • Struktur Avatar
MODUL 2

Copywriting

Formula yang paling MUDAH dan PANTAS untuk menarik LEBIH RAMAI PELANGGAN dengan tulis ayat iklan yang POWER!

  • Mindset & Prinsip
  • 'Spy' Bakal Pelanggan Anda
  • Product Knowledge
  • Struktur Copywriting
MODUL 3

Online Marketing

Teknik Step-by-Step bagaimana menghasilkan iklan yang BERKESAN dan BERPENGARUH menarik minat pelanggan!

  • Facebook Marketing
  • Instagram Marketing
  • Zero Kos Marketing
  • Critical Number

BERAPA YURAN UNTUK DAPATKAN AKSES KE DM10X NI?

Sekiranya anda nak hadir ke program atau ke kelas saya secara berdepan, yuran penyertaannya adalah RM X,XXX!

Bukan tu je, anda juga terpaksa hadir dan leburkan lagi kos untuk pengangkutan dan penginapan untuk ke akademi kami di Shah Alam. 

Maknanya, terdapat pelbagai lagi kos tersembunyi yang perlu anda laburkan.

Tapi sekarang anda hanya perlu laburkan dengan PELABURAN YANG TAK MASUK AKAL! 

CUMA:
RM 197 РPromo Terkini 

RM 597 – Selepas 29hb Feb 2020
RM 997 – Selepas 15hb Mac 2020

#KHAS untuk 100 orang pertama! atau sebelum 29hb Februari 2020!

Sebab sekarang ini, saya dalam proses recording dan menyiapkan DM10X ini. Selepas cukup 100 orang atau 29hb (yang mana sampai dulu), harga akan di naikkan kepada RM 597.

Selepas siap modul ini yang dijangka pada 15hb Mac 2020, harga akan terus di tetapkan kepada RM 997!

Atau mungkin akan di naikkan sehingga RM X,XXX

Anda tak perlu leburkan ‘extra’ duit, untuk bayar penginapan, kos pengangkutan dan lain-lain. Sebab dengan DM10X ni, anda boleh terus belajar dengan selesa di rumah anda bersama keluarga tercinta, tanpa perlu keluar rumah.

Dan boleh tonton berulang-ulang kali!

Tapi Sekiranya Anda Mendaftar Hari Ini...

Saya Nak Tambah Lagi Bonus Untuk Anda!

BONUS #1

Cara Bina Laman Web

Cara bina laman web A-Z tanpa programming dengan mudah, serta struktur website jualan 7 angka!

BONUS #2

Google Ads

Tarik lebih ramai pelanggan dengan menggunakan Google Ads yang memang dah bersedia untuk membeli!

BONUS #3

Headline Berpengaruh

Komplikasi 100+ headline berpengaruh yang anda boleh gunakan terus copy, paste & adjust!

BONUS #4

Support Group Premium

Sekiranya anda masih belum faham atau ada sebarang pertanyaan berkaitan DM10X

BONUS #5

Money-back Guarantee

Jaminan pulangan wang selama 30 hari sekiranya anda tidak dapat sebarang hasil selepas belajar.

BONUS #6

Lifetime Update

Sekiranya terdapat teknik terkini & terbaru, anda akan terus dapat akses secara PERCUMA!

Peluang Terakhir! Promo + Bonus Tamat Dalam…

DAFTAR DM10X HARI INI

Klik pada button + dan tunggu sebentar sebelum isikan maklumat berikut:

DM10X RM197.00

Billing details

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
  • Pay with Billplz.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

SOALAN LAZIM

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda untuk dapatkan maklumat lanjut sebelum membuat keputusan untuk menyertai DM10X

DM10X distruktur khas untuk usahawan yang serius nak hit 10X sales menggunakan digital marketing dan close sale secara automatik di website

Program ni khas untuk produk digital, servis, ecommerce, fashion, produk kecantikan & juga produk kesihatan.

DM10X mempunyai 12 video penerangan, 5 video tutorial, 5 workbook untuk membantu anda capai matlamat anda.

Jika anda mempunyai soalan selepas mendaftar, anda boleh hubungi saya di group rasmi DM10X. Saya akan jawab soalan anda dengan terperinci. 

Harga pendaftaran promo DM10X adalah RM197, namun ianya akan naik selepas kami hit sasaran tertentu pada bila-bila masa sahaja.

Jadi sila daftar segera untuk dapatkan harga promo.

Selepas pendaftaran selesai, anda akan di bawa secara automatik ke learning portal di mana anda boleh akses kesemua video dan workbook. 

Pada masa akan datang, anda boleh akses ke portal DM10X dengan menggunakan login details dan password yang anda tetapkan semasa proses pendaftaran.

Anda hanya perlu tunjukkan bukti yang anda telah pun gunakan semua yang bakal anda pelajari dalam DM10X ni.

Sekiranya masih tiada hasil, kami akan buat proses refund dalam masa 48 jam.

Nota khas untuk anda: Jangan Pernah Menyesal Invest Untuk Diri Sebab Itu Adalah Sebaik-baik Pelaburan Untuk Kejayaan Diri Dan Keluarga.

PENAFIAN: Apa yang bakal anda pelajari adalah satu sistem yang memang terbukti berkesan dari segi strategi serta teknik modulnya. Walaubagaimanapun, ianya bergantung kepada usaha setiap individu untuk capai hasil seperti mana yang bakal ditunjukkan kepada anda. Program ini dibawakan oleh INMiND. Ini bukanlah program MLM! 

© 2019, INMiND. Hak Milik Terpelihara